Lempeät löylyt savusaunassa Saimaalla

Tilava savusaunamme Saimaalla, Savonlinnan tuntumassa lämpenee tilauksesta isollekin porukalle. Saunaan mahtuu jopa 15–20 henkilöä.

Sarukan Savusauna sijaitsee idyllisissä järvimaisemissa, ja sen lempeisiin löylyihin kelpaa tulla saunomaan vaikkapa kaveriporukalla tai yritysvieraiden kanssa. Voit varata saunamme myös esimerkiksi polttareihin. Tarjoamme saunojille myös herkulliset ruuat ja juomat A-oikeuksin.

Laadukas savusauna ikimuistoiseen saunahetkeen

Sarukan Savusauna tarjoaa ainutlaatuisen saunahetken luonnonkauniissa maisemissa. Sauna sijaitsee suuren, ryhdikkään hirsirakennuksen sisällä, joten puitteet ovat komeat. Kaikki saunojien tarvitsemat palvelut ovat käden ulottuvilla.

 

Etukäteisvaraus on tarpeen, sillä savusaunan lämmitys kestää noin kuusi tuntia. Enintään 10 hengen porukka voi varata saunan käyttöönsä 285 euron hintaan (lisäsaunojien hinta on +15 euroa). Suuret, yli 10 hengen ryhmät voivat myös pyytää tarjouksen saunahetkestä.

 

Hinnat eivät sisällä ruokia tai juomia, mutta tarjoilut järjestetään lisämaksusta saunojien toiveiden mukaan. Varaa savusaunahetkesi Saimaalla, vain kivenheiton päässä Savonlinnasta, numerosta 0500 303 056.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa